Cine sunt eu?

Pagină

Pot foarte simplu să îți spun că numele meu este Lidia, am 20 de ani, sunt din Bacău și studiez psihopedagogia specială. La fel de simplu pot să-ți spun că îmi place să scriu, îmi place muzica lui Celine Dion, îmi plac trandafirii albi, sunt o băutoare înrăită de cafea, iar vinul roșu este băutura alcoolică supremă pentru mine.
 
Cine sunt Eu?
Eu sunt Lidia și spun că a scrie despre mine înseamnă o ciudată combinație între complicat și în același timp simplu, a scrie despre mine înseamnă a mă uita într-o oglindă prin ochii celor care au avut curajul să mă descopere…deci, a scrie despre mine înseamnă a vorbi cu colega mea de bancă, cu prietenele mele cele mai bune, cu cei pentru care aș face orice fără să stau pe gânduri nici măcar o secundă…
Cine sunt Eu?
Eu pot spune că înainte de toate sunt un om, un simplu om, care ieri a fost un copil, dar azi descoperă zidul pe care toți îl numim Realitate.
Eu sunt un simplu om, dar complicat câteodată…
…sunt și orgolioasă…
Eu pot să râd acum, dar în următoarea secundă pot plânge…
Pot să visez la tot ce îmi doresc de la viață, dar, la fel de simplu, îmi pot arunca toate planurile la gunoi, pot renunța să mai trăiesc.
Și pe mine mă doboară viața uneori, când își arată fața crudă, dar cu o nouă frază, un nou vers, mă ridic și continui să merg.
Eu sunt un simplu om și totuși ascund multe lucruri complicate…
Pot să fiu matură și copilăroasă, pot să te ascult sau pot fugi de tine, pot așterne un vers în inima ta sau îl pot arunca în zare, pot iubi cu toată ființa mea sau pot fugi de iubire, te pot privi sau mă pot preface că nu te văd, pot striga de fericire sau pot urla din cauza durerii, pot să fiu sinceră, dar, la fel de ușor, te pot minți…
De aceea despre mine pot vorbi doar Ei, cei care au privit dincolo de ”nu am nimic” sau ”sunt doar obosită” ori ”azi nu am chef”.
Ei îți vor spune ca Eu sunt ”orgoliul”, că ”sunt puternică, dar uneori slabă…sunt frumoasă, dar frumusețea chipului meu dispare când apare tristețea”.
Tot Ei îți vor spune că sunt ”amabilă, încrezătoare în propriile forțe și de încredere”, mă vor asemăna cu un tort ce are ”un strat vesel, un strat sumbru de meditație, apoi iar un strat de cremă veselă pe blat sumbru, totul întregit cu sirop de cafea”.
Îți vor spune că ”sunt o transfigurare a inteligenței sensibile” și prin asta vor spune totul despre mine…
Eu sunt Lidia, fata din spatele acestui blog ce adună fraze prin care îmi exprim trăirile, sentimentele, emoțiile, dezamăgirile, împlinirile, visele, speranțele…
Eu sunt Lidia, iar o parte din mine o regăsești în acest blog…

e.

2 gânduri despre &8222;Cine sunt eu?&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s